DJ Karl Kay и танцьорът Pau Sanz се тестваха в CheckPoint София

Часове преди Huge партито French kiss в “Ялта”, резидентът DJ Karl Kay, и танцьорът Pau Sanz, посетиха CheckPoint София, за да си направят тестове за HIV, хепатит B и С и сифилис. “Вярвам, че е отговорност на всеки да знае своя ХИВ статус”, коментира Karl, а Рau допълни, че доверието между партньорите е в основата на всяка връзка и насърчи българите да си правят редовни тестове, за да се вземат мерки при необходимост.

“Благодаря на нашите приятели от фондация GLAS за подкрепата. Ние имаме обща цел – да мотивираме повече момчета да се тестват за сексуалнопреносими инфекции и да имат отговорно поведение към своите партньори”, каза председателката на “Здраве без граници” Елена Биринджиева.

За партито French kiss DJ Karl Kay e подготвил еклектичен микс от трибални мотиви и вокален хаус с примеси на техно – все звуци, които заредят с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ. Карл обожава австралийската звезда Кайли Миноуг, защото е секси, но изтънчена. А перфектната си фигура поддържа с тренировки във фитнеса пет дни седмично. Гвоздеят в go-go програмата на “French Kiss” е Pau Sanz. Красавецът дойде директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер. За френското неглиже на всички танцьори се погрижи немската марка дрехи Barcode.