Ние Ви предлагаме:

Изследвания

При нас можете да си направите изследвания, както и да бъдете консултирани при необходимост, за различни инфекции, предавани по сексуален път.

Ако сте ХИВ позитивни, при нас напълно анонимно и безплатно, и в интерес на Вашето здраве, без значение къде живеете в страната, можете да се консултирате за дерматологични, венерологични и гинекологични проблеми.

Социална подкрепа

Ако жевеете с ХИВ или сте новодиагностицирани, нашите специалисти ще Ви придружат по пътя Ви през здравните и социалните институции, ще Ви информираме за Вашите права и за конкретните стъпки, през които трябва да преминете, за да се справите по-лесно с предизвикателствата на специфичния Ви проблем.

Емоционална подкрепа

За нас емоционалното здраве е неотменна част от лечението или справянето с емоционалните последици след съобщаването на позитивните резултати. Нашите специалист са обучени да оказват емоционална подкрепа при необходимост.

Сдружение „Здраве без граници“ предоставя на всеки засегнат емоционална и психологическа подкрепа след съобщаване на новината за положителен резултат за ХИВ, както и за други сексуалнопреносими инфекции (СПИ).


Нашата подкрепа е безплатна, но ние се нуждаем от подкрепа, за да продължим да помагаме безплатно.

Ако искате да ни помогнете, ДАРЕТЕ.